Vacature: Python programmeur bij Kumina

*Update: Deze vacature is inmiddels vervuld. Kumina is echter altijd op zoek naar veelzijdige programmeurs. Stuur ons gerust een open sollicitatie op jobs@kumina.nl.*

This post is in Dutch, since we’re looking for a Dutch native speaker for this opening.

Kumina is een groeiend bedrijf en we hebben de ambitie om nog verder te groeien! We zijn druk bezig met een klantportal en willen graag overstappen van puppet naar ansible. Hiervoor zijn wij op zoek naar een Python programmeur.

Wie wij zijn

Kumina is een bedrijf dat het systeembeheer van de servers van haar klanten verzorgt. Kumina heeft een grote diversiteit aan klanten in zowel binnen- als buitenland (Verenigd Koninkrijk, Denemarken) welke allen als overeenkomst hebben dat ze vernieuwend bezig zijn op het gebied van internetgebaseerde applicaties. Behalve het standaard systeembeheer, verzorgt Kumina redundante oplossingen voor de verschillende applicaties en denken we mee bij het ontwerp van ‘built to fail’ opstellingen.

Wie wij zoeken

De belangrijkste eigenschap die we zoeken in eigenlijk iedere medewerker bij Kumina is de aansluiting op het bestaande team. Als Python programmeur in ons team zul je werken aan onze interne automatisering en de manier waarop wij data ontsluiten richting onze klanten.

Een overzicht van de eigenschappen die wij zoeken:

 • Je hebt kennis van programmeren op HBO niveau, blijkende uit opleiding of werkervaring,
 • Je hebt veel ervaring met het programmeren in Python (2.x),
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van web-gebaseerde oplossingen,
 • Kennis en ervaring met het gebruik van PostgreSQL,
 • Kennis en ervaring met het automatisch testen van je code,
 • Ervaring met het programmeren op een Linux omgeving (wij gebruiken specifiek Debian),
 • Je kunt zelfstandig werken aan problemen en komen met een technisch correcte en praktische oplossing,
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels, zowel gesproken als schriftelijk,
 • Bij voorkeur kennis en ervaring met één of meerdere van de volgende libraries:
  • SQLAlchemy
  • Celery
  • Pyramid
  • Gevent
 • Kennis en ervaring van Ansible is een pré.

Waar je komt te werken

Kumina is een organisatie die zich richt op automatisering en nieuwe technieken, waardoor er ruimte is om het één en ander te testen en nieuwe dingen te proberen. Het project waar je je in eerste instantie mee bezig gaat houden, heeft nog een lange weg te gaan, want we hebben een heleboel ideeën. Je krijgt daarbij de kans om zelf je ideeën en oplossingen aan te dragen.

Het werk wordt 4 dagen per week op ons kantoor in Eindhoven gedaan, de vijfde dag werken we meestal thuis. We reizen allemaal met het openbaar vervoer en zijn tussen half negen en half tien op kantoor. We zijn daarnaast bereid om te praten over flexibelere werktijden, als het voor iedereen maar duidelijk is wanneer ze je kunnen verwachten.

We lunchen we allemaal samen, op kosten van Kumina. We hebben goede koffie, iedere kan vers gemalen.

Alles wat we doen is een team effort, we verwachten dat je bereid bent om opmerkingen en kritieken van je collega’s te incasseren. Daarnaast heb je misschien ook wel een mening over andere dingen die besproken worden en dat is altijd welkom.

Ons kantoor is een verdieping in een kantoorvilla aan de Parklaan te Eindhoven. We verwachten dat je in staat bent om meerdere dagen op kantoor te werken. Als je in of in de buurt van Eindhoven woont, is dat erg praktisch. Het ligt natuurlijk aan jezelf hoe lang je wil reizen naar kantoor. Enkele dagen vanuit huis werken is een optie, maar je zult dan wel zelf moeten zorgen dat je een goede werkplek thuis hebt met internet. Thuiswerken is echter niet verplicht, uiteraard.

Wat bieden we

We bieden een enigszins chaotische maar erg open omgeving, waarin je vrij bent om commentaar te leveren maar ook in staat moet zijn om kritiek te ontvangen. We zijn trots op ons werk en zullen je aanmoedigen om jezelf en ons te verbeteren, zodat ook jij trots kunt zijn op je werk.

Afhankelijk van wat je ons kunt bieden, kunnen we je een salaris aanbieden tussen de €2500 en €3000 per maand, op basis van 40 uur en afhankelijk van hoe we je kennis en ervaring beoordelen. Je krijgt daarbij 25 vakantiedagen. Als je goed presteert, kun je verwachten dat je inkomen groeit naarmate het bedrijf groeit. Wanneer het met het bedrijf financieel goed gaat, merken de werknemers dat ook in hun eigen salaris. Eén en ander is natuurlijk afhankelijk van je eigen inzet.

Mocht je minder willen werken dan 40 uur, dan is dat uiteraard bespreekbaar. Je maandloon en bijbehorende vakantiedagen schalen dan uiteraard ook mee omlaag.

Geïnteresseerd en geen bedrijf?

Laat het ons weten! Mail ons op jobs@kumina.nl en geef daarbij duidelijk aan wat je kwalificaties zijn. Heb je nog vragen? Zet ze er gewoon bij en we doen ons best om ze voor je te beantwoorden.

Of je komt met ons chatten op IRC (kanaal #kumina op irc.kumina.nl). Als je je zin begint met ‘kumina’, dan krijgen we een notificatie en zullen we sneller reageren, afhankelijk van waar we mee bezig zijn. Hou er rekening mee dat het enkele minuten kan duren voordat we reageren.

Geïnteresseerd en wel een bedrijf?

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Tags: , ,


Comments are closed.

Kumina designs, builds, operates and supports Kubernetes solutions that help companies thrive online. As Certified Kubernetes Service Partner, we know how to build real solutions.