Vacature: Marketingmedewerker bij Kumina

This post is in Dutch, since we’re looking for a Dutch native speaker for this opening.

*Update: Deze vacature is inmiddels vervuld.*

Kumina is een groeiend bedrijf en we hebben de ambitie om nog verder te groeien! Daarvoor zoeken we een persoon die in staat is om voor ons een marketingstrategie op te zetten en deze tot uitvoering te brengen. Je begint in principe vanaf nul, voor de één is dat een interessante uitdaging, voor de ander is het juist erg vervelend. Wij zijn op zoek naar die eerste.

Wie wij zijn

Kumina is een bedrijf dat het systeembeheer van de servers van haar klanten verzorgt. Kumina heeft een grote diversiteit aan klanten in zowel binnen- als buitenland (Verenigd Koninkrijk, Denemarken) welke allen als overeenkomst hebben dat ze vernieuwend bezig zijn op het gebied van internetgebaseerde applicaties. Behalve het standaard systeembeheer, verzorgt Kumina redundante oplossingen voor de verschillende applicaties en denken we mee bij het ontwerp van ‘built to fail’ opstellingen.

Wie wij zoeken

De belangrijkste eigenschap die we zoeken in eigenlijk iedere medewerker bij Kumina is de aansluiting op het bestaande team. In je veelzijdige rol als Marketing medewerker ben je verantwoordelijk het opzetten en uitvoeren van een marketingstrategie.

Een overzicht van de eigenschappen die wij zoeken:

  • Je hebt kennis van communicatie en marketing op HBO niveau, blijkende uit opleiding of werkervaring,
  • Lef en durf, kan omgaan met weerstand, weet te overtuigen,
  • In staat een ingewikkeld verhaal te vertalen in duidelijke taal gericht op de doelgroep,
  • Kunnen omgaan met het verkopen van specialistische kennis en kunde, zonder daarbij teveel te beloven,
  • Goede beheersing van Nederlands en Engels, zowel gesproken als schriftelijk,
  • Enige aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van een marketingstrategie (referenties) is een pré,
  • Affiniteit met ICT is een pré,
  • Affiniteit met Linux en serverbeheer is een hele grote pré,
  • Goede beheersing van Frans of Duits kan ook interessant zijn.

Waar je komt te werken

Kumina is een organisatie die zich richt op automatisering en nieuwe technieken, waardoor er ruimte is om het één en ander te testen. Datzelfde geldt voor marketing, een activiteit waar we ons tot op heden niet mee beziggehouden hebben. Ons huidige klantenbestand is volledig opgebouwd via netwerken en relaties. Dat biedt mogelijkheden om redelijk snel meters te maken en je waarde te bewijzen.

Het werk wordt 4 dagen per week op ons kantoor in Eindhoven gedaan, de vijfde dag werken we meestal thuis. We reizen allemaal met het openbaar vervoer en zijn tussen half negen en half tien op kantoor. We zijn daarnaast bereid om te praten over flexibelere werktijden, als het voor iedereen maar duidelijk is wanneer ze je kunnen verwachten.

We lunchen allemaal samen, op kosten van Kumina. We hebben goede koffie, iedere kan vers gemalen.

Ondanks dat je voorlopig de enige zult zijn die zich met marketing bezig houdt, is alles wat we doen een team effort, we verwachten dat je bereid bent om opmerkingen en kritieken van je collega’s te incasseren. Daarnaast heb je misschien ook wel een mening over andere dingen die besproken worden en dat is altijd welkom.

Ons kantoor is een verdieping in een kantoorvilla in de Parklaan te Eindhoven. We verwachten dat je in staat bent om meerdere dagen op kantoor te werken. Als je in of in de buurt van Eindhoven woont, is dat erg praktisch. Het ligt natuurlijk aan jezelf hoe lang je wil reizen naar kantoor. Enkele dagen vanuit huis werken is een optie, maar je zult dan wel zelf moeten zorgen dat je een goede werkplek thuis hebt met internet. Thuiswerken is echter niet verplicht, uiteraard.

Wat bieden we

We bieden een enigszins chaotische maar erg open omgeving, waarin je vrij bent om commentaar te leveren maar ook in staat moet zijn om kritiek te ontvangen. We zijn trots op ons werk en zullen je aanmoedigen om jezelf en ons te verbeteren, zodat ook jij trots kunt zijn op je werk.

Afhankelijk van wat je ons kunt bieden, kunnen we je een salaris aanbieden tussen de €2400 en €2800 per maand, op basis van 40 uur. Je krijgt daarbij 25 vakantiedagen. Als je goed presteert, kun je verwachten dat je inkomen groeit naarmate het bedrijf groeit. Wanneer het met het bedrijf financieel goed gaat, merken de werknemers dat ook in hun eigen salaris. Eén en ander is natuurlijk afhankelijk van je eigen inzet.

Mocht je minder willen werken dan 40 uur, dan is dat uiteraard bespreekbaar. Je maandloon en bijbehorende vakantiedagen schalen dan uiteraard ook mee omlaag.

Geïnteresseerd en geen bedrijf?

Laat het ons weten! Mail ons op jobs@kumina.nl en geef daarbij duidelijk aan wat je kwalificaties zijn. Heb je nog vragen? Zet ze er gewoon bij en we doen ons best om ze voor je te beantwoorden.

Of je komt met ons chatten op IRC (kanaal #kumina op irc.kumina.nl). Als je je zin begint met ‘kumina’, dan krijgen we een notificatie en zullen we sneller reageren, afhankelijk van waar we mee bezig zijn. Hou er rekening mee dat het wel enkele minuten kan duren voordat we reageren.

Geïnteresseerd en wel een bedrijf?

Een marketingkantoor of andere organisatie die denkt iets voor ons te kunnen betekenen kan ook interessant zijn! Dat sluiten we niet per definitie uit, maar we geven er wel de voorkeur aan om op onze voorwaarden gecontacteerd te worden. Dus liever niet bellen, maar gewoon mailen naar jobs@kumina.nl. We zullen de mail aandachtig lezen en als we interesse hebben, zullen we zelf verder contact opnemen.

Detacheringsbedrijven, headhunters of recruiteringsbedrijven hoeven niet te reageren.

Tags: ,


One Response to “Vacature: Marketingmedewerker bij Kumina”

Kumina designs, builds, operates and supports Kubernetes solutions that help companies thrive online. As Certified Kubernetes Service Partner, we know how to build real solutions.